Presentación!

Presentación! was created by VJSantos

Posted 4 weeks 1 day ago #207233
Hola a todos desde España!
Soy el nuevo y orgulloso propietario de un MGF del 97. 
Con suspensión de Mike Satur y luneta trasera de vidrio. 
Estoy poniéndolo al día (tras 4 años parado) y pronto empezaré a restaurar y modificar el interior.
Os mantendré informados!! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Pharg55 on topic Presentación!

Posted 4 weeks 1 day ago #207237
Hello everyone from Spain!
I am the proud new owner of a 97 MGF.
With Mike Satur suspension and glass rear window.
I am bringing it up to date (after 4 years of standing) and will soon start restoring and modifying the interior.
I will keep you posted!!
by Pharg55

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Pharg55 on topic Presentación!

Posted 4 weeks 1 day ago #207238
Google translation, Welcome to the T-Bar!
by Pharg55
The following user(s) said Thank You: VJSantos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by David Aiketgate on topic Presentación!

Posted 4 weeks 1 day ago #207240
Welcome to the T Bar!

David
:shrug:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Graeme1948 on topic Presentación!

Posted 4 weeks 1 day ago #207243
Enjoy. Typical of MG there is a lot you can do on the MG and it seems that there is a lot of support. I have a 97, I have done much but still more to do.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Bertl
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • in the middle of the midlife crisis
  • Posts: 1361
  • Thanks: 441

Replied by Bertl on topic Presentación!

Posted 4 weeks 19 hours ago #207256
¡Bienvenido a bordo!

as ever,
Rob
http://www.reliant-scimitar.weebly.com/

by Bertl

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by VJSantos on topic Presentación!

Posted 4 weeks 15 hours ago #207257
First 100km...i really love it!!!
When I've arrived home, I've a few failures:
First, when I turned off, the car doesn't start again. Electric OK, but doesn't sound anything on the starter (I will try to reach it and see what fails)
Second, the fuel gauge doesn't moves, and the low fuel light doesn't turn in. 
Third, the speedometer shakes until 50-60 km/h only on that range...
And four (at the moment) the rear suspension (from Mike Satur) sounds metallic, I suppose I will fix it with grease.
I will upgrading the post!!! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by David Aiketgate on topic Presentación!

Posted 4 weeks 2 hours ago #207261
El motor de arranque. Verifique el conector de pala pequeño en el motor de arranque. 

El velocímetro es accionado por cable. Si se ha desconectado en algún momento es normal que la aguja tiemble. A veces puedes solucionar esto desconectando el cable del velocímetro y girando la funda exterior del cable para precargarlo antes de volver a conectarlo.

¿Quiere decir que el indicador de combustible no dice nada o que no vuelve a cero con el encendido apagado? Algunos años los automóviles tenían medidores que siempre mostraban el nivel de combustible, otros años los automóviles tenían el medidor puesto en cero con el encendido apagado. No hay ninguna luz de "bajo combustible".
 
(Google translate)

David
:shrug:

Last Edit:4 weeks 2 hours ago by David Aiketgate
Last edit: 4 weeks 2 hours ago by David Aiketgate.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by VJSantos on topic Presentación!

Posted 3 weeks 5 days ago #207289
I will check everything as you told me. 
The fuel gauge doesn't move. Anything.
At first, 6 liters, doesn't move. I think it's not enough. 
But with the next 15 liters, not any movements.
Maybe, the fuel meter inside the tank, in the last 4 years that's been parked, it's stuck.
Hope it auto fix it in the next recharges!! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Cobber
  • Away
  • Moderator
  • Moderator
  • '97 MGF 1.8 MPI
  • Posts: 2794
  • Thanks: 948

Replied by Cobber on topic Presentación!

Posted 3 weeks 5 days ago #207292
Check the electrical connections at the sender unit at het fuel tank they may be loose or corroded

"Keep calm, relax, focus on the problem & PULL THE BLOODY TRIGGER"

by Cobber

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • psymon
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • 2001 MGF 1.8 in MNX
  • Posts: 3676
  • Thanks: 1111

Replied by psymon on topic Presentación!

Posted 3 weeks 5 days ago #207295
And check the Fuel cut off switch in the engine bay
by psymon

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by VJSantos on topic Presentación!

Posted 3 weeks 1 day ago #207336
Revisadas todas la conexiones... Sigue sin funcionar! 

Checked all the connections... It still doesn't work!
Last Edit:3 weeks 1 day ago by VJSantos
Last edit: 3 weeks 1 day ago by David Aiketgate. Reason: Translate

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.537 seconds